Ik ben Lucie Besselink, sinds 1980 begeleider van individuen en groepen. Eerst als docente psychologie in het HBO, later als trainer en adviseur bij een organisatie-adviesbureau. Tegenwoordig ben ik zelfstandig gevestigd.
-
Het is mijn vaste overtuiging dat mensen wel willen veranderen, maar dat ze niet veranderd willen worden. Bij ingrijpende veranderingen in leven of werk is het essentieel om met jezelf en anderen in dialoog te gaan, om bepalen wat de juiste keuzes zijn. Daarbij gaat het meestal niet om het vinden van het enige ware en goede. Over het algemeen is het een kwestie van afwegen: Wat is er voor mij belangrijk, en welk effect heeft deze keuze op mijn leven of op mijn omgeving?
-
Ik geef trainingen in NLP, samenwerking, persoonlijke effectiviteit en presentatie, en ben een personal coach voor managers en leidinggevenden die in een veranderende omgeving nieuwe wegen zoeken om hun functie vorm te geven. Ik ondersteun mensen die van werk zijn veranderd of willen veranderen of dreigen vast te lopen in hun werk. Ik begeleid mensen die willen re-integreren.
-
Met humor en een combinatie van persoonlijke betrokkenheid en professionele afstand maak ik scherpe analyses. Zo ontdek ik samen met mijn klanten frisse en nieuwe wegen om hun doelen te bereiken.